PYRAGRANITE TETRAGON 50Χ40 1B UM

12.400,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од долната страна на работната плоча

Категории: , Бренд: