• 070053111_L
  • InDesign_T7ZFDa8VFz2
  • AcroRd32_DQAv8ZiG5F
  • CorelDRW_S4TfIDiUxo

1 / 5

Zoom In

  • 070053111_L
  • InDesign_T7ZFDa8VFz2
  • AcroRd32_DQAv8ZiG5F
  • CorelDRW_S4TfIDiUxo

ГранитСадопери

PYRAGRANITE KARTESIO 79×50 1B 1D

10,800.00 ден

во цената се вклучени сифон, розетна и иноксно капаче за розетна read more

Brand:
Pyramis
Димензија

790/500 mm

Димензија на корито

360/420/210 mm

Минимален Кабинет

45 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

Боја

Беж

OUTLET

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Боја