• 11+
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

1 / 3

Zoom In

  • 11+
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

ГранитСадопери

PYRAGRANITE ISTROS 41Χ50 1B МОКА

8.800,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

410/500 mm

Димензија на корито

340/400/200mm

Минимален Кабинет

40 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

OUTLET

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав