• AcroRd32_pp6ioHQO0Y
  • GRA 86X50 IN_C

1 / 3

Zoom In

  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y
  • GRA 86X50 IN_C

ГранитСадопери

PYRAGRANITE ATHLOS 86Χ50 1B 1D SNOW

9,300 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

860/500 mm

Димензија на корито

365/420/195 mm

Минимален Кабинет

45 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

Боја

Бела

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Боја