• 070037411_L
  • InDesign_npWzKZYcYG
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

1 / 4

Zoom In

  • 070037411_L
  • InDesign_npWzKZYcYG
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

ГранитСадопери

PYRAGRANITE ALAZIA 86×50 1B 1D КАРБОН

9.840,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

860/500 mm

Димензија на корито

340/420/205 mm

Минимален Кабинет

90 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

OUTLET

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав