• csm_AW_3742167b47
  • csm_kaindl_native_oak-4411_sideboard_12b2289217-iverka-

1 / 3

Zoom In

  • csm_AW_3742167b47
  • csm_kaindl_native_oak-4411_sideboard_12b2289217-iverka-

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Природен темен даб K4411 AW

4.750,0 ден6.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm, 25mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

,

Димензија

Кант Трака

, ,