• csm_AW_3742167b47
  • csm_K4433_AW_Raumaufnahme_29f531e120

1 / 3

Zoom In

  • csm_AW_3742167b47
  • csm_K4433_AW_Raumaufnahme_29f531e120

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Природен даб Класик К4433 AW

6,060 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,