• csm_AW_3742167b47
  • csm_K4410_AW_44406_Raumaufnahme_03_a8defdd9ee
  • csm_K4410_AW_28984_Raumaufnahme_01_d21561f741
  • csm_IMG_44375_K4410_Native-Oak_CMYK_24f38d5c1f

1 / 5

Zoom In

  • csm_AW_3742167b47
  • csm_K4410_AW_44406_Raumaufnahme_03_a8defdd9ee
  • csm_K4410_AW_28984_Raumaufnahme_01_d21561f741
  • csm_IMG_44375_K4410_Native-Oak_CMYK_24f38d5c1f

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Природен светол даб K4410 AW

5.250,0 ден6.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, ,