• FS02

1 / 2

Zoom In

  • FS02

Уни ДекориОплеменета Иверка

Песок Y344 FS02

2,500.00 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Дебелина

8mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

42/2, 22/0.5, 28/2, 29/0.5

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, , ,