• csm_K4886_AN_Raumaufnahme_02_25588a3812
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)

1 / 3

Zoom In

  • csm_K4886_AN_Raumaufnahme_02_25588a3812
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Орев Елегант K4886 AN

3.950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

OUTLET

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

,