• csm_AT_6d77846483
  • 33423_R01727_35990_jpg
  • csm_35990_AT_iverka

1 / 4

Zoom In

  • csm_AT_6d77846483
  • 33423_R01727_35990_jpg
  • csm_35990_AT_iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Онтарио даб 35990 AT

4.450,0 ден5.950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

view all details

OUTLET

Additional information

Димензија

Кант Трака

, ,