• 33417_R01725_K4328_jpg
  • AW

1 / 3

Zoom In

  • 33417_R01725_K4328_jpg
  • AW

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Ноче Странели K4328 AW

2,650 ден3,950 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm, 25mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/1, 44/1

OUTLET

Additional information

Дебелина

,

Димензија

Кант Трака

,