• csm_K4948_AN_27045_BS_Raumaufnahme_852833ecc2
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9

1 / 3

Zoom In

  • csm_K4948_AN_27045_BS_Raumaufnahme_852833ecc2
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Малво К4948 AN

3.950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 43/0.8

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,