• csm_AW_3742167b47
  • csm_K4342_RM_27018_Raumaufnahme_734c69523e

1 / 3

Zoom In

  • csm_AW_3742167b47
  • csm_K4342_RM_27018_Raumaufnahme_734c69523e

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Макало тик 4342 AW

3.950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,