• hettich-drawer-slides-h9140413-64_1000-550×550
  • 7892_Hettich_Bild6_Hotel_v02_440

1 / 3

Zoom In

  • hettich-drawer-slides-h9140413-64_1000-550×550
  • 7892_Hettich_Bild6_Hotel_v02_440

Лизгачи и Системи за ФиокиОков

Лизгачи со делумно извлекување Quadro 25 EB20 Silent System

615,0 ден950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Сет лизгачи за фиоки со дрвен корпус со функција за меко затворање и делумно извлекување на фиоката. read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

галванизиран челик

Капацитет на складирање

25 kg

Монтажа

страници и база на корпусот

Инсталација

можност за приспособување на висината без потреба од алат, со пинови, спојки

Дебелина на кабинетот

16 mm

view all details

Additional information