• hettich-drawer-slides-h9140413-64_1000 (2)
  • b_QUADRO-PUSH-TO-OPEN-Hettich-Italia-289295-relb4053a1

1 / 3

Zoom In

  • hettich-drawer-slides-h9140413-64_1000 (2)
  • b_QUADRO-PUSH-TO-OPEN-Hettich-Italia-289295-relb4053a1

Лизгачи и Системи за ФиокиОков

Лизгачи со делумно извлекување Quadro 25 Push to open

735,0 ден985,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

   Сет лизгачи за фиоки со дрвен корпус со функција за отворање со допир и делумно извлекување на фиоката. read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

галванизиран челик

Капацитет на складирање

25 kg

Монтажа

страници и база на корпусот

Инсталација

можност за приспособување на висината без потреба од алат, со пинови, спојки

view all details