• 500290_1707_Q4DV6_Schnaepper_Neigungsverst_Comp (1)

1 / 2

Zoom In

  • 500290_1707_Q4DV6_Schnaepper_Neigungsverst_Comp (1)

Лизгачи и Системи за ФиокиОков

Лизгачи со целосно извлекување V6 4D Push to open

2.270,0 ден2.620,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Сет лизгачи за фиоки со дрвен корпус со целосно извлекување и функција за отворање со допир  
  • Карактеристики: 
  • Функција за 4D приспособување на фиоката при инсталација 
read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

галванизиран челик

Капацитет на складирање

25 kg

Монтажа

страници и база на корпусот

Инсталација

можност за приспособување на висината без потреба од алат, со пинови, спојки

view all details