LEDGE (55×50,5) 1B

10.650,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна и рамно со работната плоча

Шифра: 1109233 Категории: ,