• Lamezia_NewModern_F_01

1 / 2

Zoom In

  • Lamezia_NewModern_F_01

РачкиОков

Lamezia

525,0 ден2.465,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Hettich
Материјал

метал

Завршна обработка

алуминиум, брусен инокс, хром сјај

Димензии

1195 mm, 295 mm, 345 mm, 395 mm, 445 mm, 495 mm, 595 mm, 795 mm, 895 mm, 995 mm

Additional information

Материјал

Завршна обработка

, ,

Димензии

, , , , , , , , ,