Додатоци за садопери

Корпа за отвор 34 х 40 cm

2.030,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Состав

Нерѓосувачки челик

Димензија

32.5 х 38.5 х 9.5 cm

Additional information