Додатоци за садопери

Корпа за отвор 30 х 34 cm

1.595,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Состав

Нерѓосувачки челик

Димензија

28.5 х 32.5 х 9.5 cm

Additional information