Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Кањон Даб Y588 FS22

3.950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, , ,