• FS08

1 / 2

Zoom In

  • FS08

Уни ДекориОплеменета Иверка

Какао Y352 FS08

3.950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Falco
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 22/1, 44/1

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,