• csm_BS_3c155126a6 (1)
  • 16826_R00836_27165

1 / 3

Zoom In

  • csm_BS_3c155126a6 (1)
  • 16826_R00836_27165

Уни ДекориОплеменета Иверка

Кабана 27165 BS

2.850,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/1

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака