• NM
  • csm_4343_bd7098ba5b iverka

1 / 3

Zoom In

  • NM
  • csm_4343_bd7098ba5b iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Јавор нордик 4343 NM

3,850.00 ден 3,250.00 ден

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/1

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака