• csm_BS_3c155126a6

1 / 2

Zoom In

  • csm_BS_3c155126a6

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Јавор 3306 BS

3.750,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

25mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

29/0.5, 29/2

view all details

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,