Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Иберијски Јавор K4344

2.750,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

16mm

Димензии

2800 x 2070 mm

Кант Трака

22/1

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензии

Кант Трака