• 0004238_pyramis-gusto-premium-
  • 095071001_L

1 / 3

Zoom In

  • 0004238_pyramis-gusto-premium-
  • 095071001_L

Кујнски Славини

GUSTO

8.290,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Хром

Тип

Со две црева

Additional information

Завршна обработка

Тип