• FS22

1 / 2

Zoom In

  • FS22

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Фајн Бор Y516 FS22

2,450.00 ден

Brand:
Falco
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5, 22/2, 44/2

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, ,