• csm_RO_dffd17abc8
  • csm_K5411_RO_endgreen priroden dab2
  • 33221_R01701_K5411 iverka

1 / 4

Zoom In

  • csm_RO_dffd17abc8
  • csm_K5411_RO_endgreen priroden dab2
  • 33221_R01701_K5411 iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Ендгреин Природен Даб K5411 RO

4.850,0 ден7.350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

view all details

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , ,