• 33601_DK5412_RO
  • RO
  • csm_R01708_K5412_e23320b114 iverka

1 / 4

Zoom In

  • 33601_DK5412_RO
  • RO
  • csm_R01708_K5412_e23320b114 iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Ендгреин Бронза K5412 RO

4.850,0 ден7.350,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.4, 23/0.8, 28/0.8, 43/0.8

view all details

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , ,