• AW
  • csm_R01606_K4334_2d99ba63ef iverka

1 / 3

Zoom In

  • AW
  • csm_R01606_K4334_2d99ba63ef iverka

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Даб Тобако K4334 AW

2,650 ден3,250 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5, 22/2, 29/0.5, 29/2, 44/2

view all details

OUTLET

Additional information

Димензија

Кант Трака

, , , ,