• AW

1 / 2

Zoom In

  • AW

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Даб Сонома тартуф 37855 AW

2.650,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/1

view all details

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака