• csm_K2413_26299-Avocado_913180a03c
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)

1 / 3

Zoom In

  • csm_K2413_26299-Avocado_913180a03c
  • csm_Struktur_AN_302ecfacb9 (1)

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Даб Цермат Кастор 2413 AN

5.250,0 ден5.450,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

Дебелина

18mm, 19mm

Additional information

Димензија

Кант Трака

,

Дебелина

,