• fs70

1 / 2

Zoom In

  • fs70

Медијапан Висок СјајМедијапан Висок Сјај - Мирор ГлосМедијапан

Црна MG190 FS70

9,750.00 ден

Brand:
Falco
Димензија

2800/2050mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

22/1, 44/1

Сјајност

70%, двострано

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

,

Сјајност

70%, двострано