Медијапан Мат - АкрилМедијапан

Црна P190

8,550.00 ден

Brand:
Falco
Димензија

2800/1300mm

Дебелина

18.3mm

Кант Трака

22/1

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака