• cornetta2

1 / 2

Zoom In

  • cornetta2

Кујнски Славини

CORNETTA

14.800,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Црн силикон, Хром

Гаранција

5 години

Тип

Со две црева

НОВО

Additional information

Завршна обработка

,

Гаранција

Тип