• 19+

1 / 2

Zoom In

  • 19+

Нерѓосувачки челикСадопери

CELESTE LH

15.900,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

830/830 mm

Димензија на корито

340/390/210mm, 330/330/215mm

Минимален Кабинет

80 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка