• csm_NM_94a57c0992

1 / 2

Zoom In

  • csm_NM_94a57c0992

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Бука мока 4336 NM

2,600 ден3,950 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm, 18mm, 25mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/1, 28/1, 44/1

OUTLET

Additional information

Дебелина

, ,

Димензија

Кант Трака

, ,