• csm_BS_3c155126a6 (1)

1 / 2

Zoom In

  • csm_BS_3c155126a6 (1)

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Бука Мангфал 3379 BS

2,000.00 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5, 22/2, 28/0.5, 28/2, 44/2

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

, , , ,