• csm_AT_6d77846483
  • K4435_AT_Raumaufnahme

1 / 3

Zoom In

  • csm_AT_6d77846483
  • K4435_AT_Raumaufnahme

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Бор Меланж K4435 AT

3,950 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Kaindl
Димензија

2800/2070 mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

23/0.8, 43/0.8

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

,