• 33444_R01734_K4348_jpg
  • 33764_K4348_AT_pl
  • AT_Authentic-Touch

1 / 4

Zoom In

  • 33444_R01734_K4348_jpg
  • 33764_K4348_AT_pl
  • AT_Authentic-Touch

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Белен Стар Бор K4348 AT

3,850.00 ден 3,250.00 ден

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

18mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5, 22/2

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака

,