• 11-
  • Pyramis Athena 79×50 1B 1D
  • 11+

1 / 4

Zoom In

  • 11-
  • Pyramis Athena 79×50 1B 1D
  • 11+

ЧеликСадопери

ATHENA (79×50) 1B 1D

4,980.00 ден 3,980.00 ден

Brand:
Pyramis
Димензија

790/500 mm

Димензија на корито

340/400/180 mm

Минимален Кабинет

45 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав