• antilizgacka-siva
  • antilizgacka-siva2
  • antilizgacka-antra
  • antilizgacka-antra2

1 / 5

Zoom In

  • antilizgacka-siva
  • antilizgacka-siva2
  • antilizgacka-antra
  • antilizgacka-antra2

Организери за фиокиКујнски додатоци

Антилизгачка подлога

480,0 ден540,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Цената е за 1 метар должина
 read more

Clear

Compare

Brand:
Unionplast
Боја

Антрацит, Сива, Бела

Димензија

1,2/480 mm

Additional information

Боја

, ,

Димензија