• csm_30554_37746_AT_pl_75ab86065e

1 / 2

Zoom In

  • csm_30554_37746_AT_pl_75ab86065e

Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Амазонски светол даб 37746 AT

2,650.00 ден3,950.00 ден

Clear

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

8mm, 16mm, 18mm, 25mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/0.5, 22/2, 28/0.5, 28/2, 29/0.5, 42-44/2, 54/2

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

, , ,

Димензија

Кант Трака

, , , , , ,