• 090900101_L

1 / 2

Zoom In

  • 090900101_L

Кујнски Славини

ALTISSIMO

2,400 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна кујнска славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Хром

Тип

Со две црева

OUTLET

Description

Еднорачна славина со керамички диск

Additional information

Завршна обработка

Тип