• fs70

1 / 2

Zoom In

  • fs70

Медијапан Висок СјајМедијапан Висок Сјај - Мирор ГлосМедијапан

Темен орев MG508 FS70

6,950.00 ден

Brand:
Falco
Димензија

2800/2050mm

Дебелина

18mm

Кант Трака

22/1

Сјајност

70%, двострано

Additional information

Димензија

Дебелина

Кант Трака

Сјајност

70%, двострано