Оплеменета ИверкаДрвени Декори

Иберијски Јавор K4344

3,280.00 ден 2,950.00 ден

Brand:
Kaindl
Дебелина

16mm

Димензии

2800 x 2070 mm

Кант Трака

22/1

АКЦИЈА

Additional information

Дебелина

Димензии

Кант Трака