• csm_DP_2c59303393
  • csm_proline128_VA_bronze_proline128_MK_Mattlack_stratusgrau_fbb22a9c23

1 / 3

Zoom In

  • csm_DP_2c59303393
  • csm_proline128_VA_bronze_proline128_MK_Mattlack_stratusgrau_fbb22a9c23

Арт Декори

Бакар 44408 DP

4.950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Compare

Brand:
Kaindl
Дебелина

19mm

Димензија

2800/2070 mm

Кант Трака

22/1

view all details

OUTLET

Additional information

Дебелина

Димензија

Кант Трака